Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Πρόβα βασιλικού γάμου χωρίς τον πρίγκιπα William

Πρόβα βασιλικού γάμου χωρίς τον πρίγκιπα William

Η μέρα που η Κάθριν Ελίζαμπεθ Μίντλετον θα σταθεί νύφη στο πλευρό του πρίγκιπα της πλησιάζει.

Το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έγινε η πρόβα γάμου στο αβαείο του Γουεστ μινστερ. Παρόντες η Κέιτ, ο κουμπάρος πρίγκιπας Χάρι αλλά και όσοι συμμετέχουν στην γαμήλια τελετή. Μόνο ο γαμπρός έλειπε.

Οι σωσίες πάντως του Ουίλιαμ και της Κέιτ έκαναν τις δικές τους πρόβες σε εκκλησία του Λονδίνου με ένα γάμο παρωδία. Μόνο και μόνο για τις ανάγκες διαφημιστικου σποτ....

Η αληθινή πάντως μέλλουσα νύφη έχει ήδη διαλέξει και το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο οποίο θα μείνει τις τελευταίες της μέρες ως ανύπαντρη. Όχι μόνη αλλά με όλη την οικογένεια της. Μπαμπά, μαμά και αδέρφια.

Η Κειτ και η μητέρα της είναι πολύ δεμένες. Όπως λέγεται  η πρώην αεροσυνοδός Κάρολ Μιντλετον ήταν εκείνη που έπεισε την κόρη της να γραφτεί στο πανεπιστήμιο Σεντ Αντριους όταν άκουσε πως εκεί θα πήγαινε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τους μελλόνυμφους είναι η υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ η όποια την ερχόμενη εβδομάδα κλείνει τα 85. Πρώτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια η γιαγιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν παρέστη σε εκδήλωση αφού είχε ρινορραγία.

Οι γαλαζοαίματοι ετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός. Ο τεως βασιλιάς Κωνσταντίνος μίλησε για το ζευγάρι. «Η Κέιτ είναι ιδανική για αυτόν. Είναι ένα αξιαγάπητο κορίτσι και είναι ερωτευμένοι. Δεν την γνωρίζω προσωπικά, τη συνάντησα μια φορά αλλά φαίνεται να είναι γλυκό άτομο».

Αυτό που πολλοί περιμένουν να δουν με αγωνία είναι το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει παραγγείλει τρία νυφικά σε περίπτωση που η πρώτη της επιλογή διαρρεύσει πριν το γάμο.
ΑΠΟ:http://www.madata.gr/epikairotita/world/100974.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου