Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ!!!

Μενεγάκη - Ματέο: Αρραβώνας το Πάσχα;

Μενεγάκη - Ματέο: Αρραβώνας το Πάσχα;

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο με την παρουσιάστρια τελευταία να είναι πιο απελευθερωμένη και να μιλάει περισσότερο για τη νέα της σχέση. Όνομα ακόμη δεν έχει πει, αλλά και αυτό είναι πια θέμα χρόνου. Κι ενώ περιμένουμε τη στιγμή αυτή, να ακούσουμε δηλαδή την Ελένη να λέει: «Μα-τέ-οοο» διαβάζουμε στο Ciao ότι το ζεύγος ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί!

Είναι αλήθεια, ότι είχα να ακούσω για αρραβωνιάσματα από τότε που ήμουν μικρή στο χωριό και το Σάββατο μαζεύονταν οι οικογένειες και το σόι, περνούσε το ζεύγος τις βέρες στο αριστερό και μετά έριχναν τουφεκιές για το καλό. Δεν ξέρουμε, αν η Ελένη πράξει το ίδιο και γίνει στα Μελίσσια του... Κουτρούλη ο αρραβώνας, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γνωστή παρουσιάστρια το Πάσχα θα περάσει βέρες.

Μαζί με τον οβελία θα γίνει και η επισημοποίηση. Βέβαια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι ακόμη σίγουρο, υπάρχει ως σκέψη στο ζεύγος. Μία σκέψη που την έκαναν από τις αρχές κιόλας της σχέσης τους, απλά μετά την έκδοση του διαζυγίου της Ελένης, είναι πιο έντονη από ποτέ. Για να δούμε.

> ΑΠΟ: http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&pubid=120064711#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου