Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αγόρι ή Κορίτσι;
Κινέζικο Ημερολόγιο για Πρόβλεψη Φύλου


Εάν είστε έγκυος ή προγραμματίζετε μια εγκυμοσύνη, δείτε στο κινέζικο ημερολόγιο την πρόβλεψη για το φύλο του μωρού σας.
Αυτό το ημερολόγιο που βρέθηκε σε ένα βασιλικό τάφο κοντά στο Πεκίνο πριν από 700 περίπου χρόνια και τώρα φυλάσσεται στο Ινστιτούτο Επιστημών του Πεκίνου, προβλέπει το φύλο του μωρού με βάση την ηλικία της μητέρας και το μήνα που πραγματοποιήθηκε (ή προβλέπεται να πραγματοποιηθεί) η σύλληψή του (όχι η γέννησή του).
Στην πρώτη γραμμή με το κίτρινο χρώμα η ενδιαφερόμενη βρίσκει την ηλικία της κατά τη διάρκεια της σύλληψης (από 18 έως 45) και κατόπιν κοιτώντας στις γραμμές που ακολουθούν βρίσκει το μήνα που έγινε η σύλληψη (ή που θα την ενδιέφερε να γίνει), όπου με το ανάλογο χρώμα εμφανίζεται η πρόβλεψη για το αν το μωρό θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Για παράδειγμα μια γυναίκα 30 ετών που συνέλαβε (η προγραμματίζει σύλληψη) τον μήνα Ιανουάριο το ημερολόγιο προβλέπει ότι θα αποκτήσει αγόρι.
Παρόλο που από πολλούς θεωρούνται αρκετά ακριβείς οι προβλέψεις του ημερολογίου, βασιστείτε περισσότερο στα υπερηχογραφήματα και δείτε το ημερολόγιο για ψυχαγωγία!

Ηλικία1819202122232425262728293031
Ιανουάριος              
Φεβρουάριος              
Μάρτιος              
Απρίλιος              
Μάιος              
Ιούνιος              
Ιούλιος              
Αύγουστος              
Σεπτέμβριος              
Οκτώβριος              
Νοέμβριος              
Δεκέμβριος              
Ηλικία3233343536373839404142434445
Ιανουάριος              
Φεβρουάριος              
Μάρτιος              
Απρίλιος              
Μάιος              
Ιούνιος              
Ιούλιος              
Αύγουστος              
Σεπτέμβριος              
Οκτώβριος              
Νοέμβριος              
Δεκέμβριος              

ΑΠΟ: http://www.miteras.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου επιβεβαιώθηκε η πρόβλεψη.Στην δεύτερη έχω την αίσθηση ότι και πάλι μέσα θα πέσουν,αλλά είναι ακόμα νωρίς.Περιμένω τον υπέρηχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή