Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ 22ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ




Στην καλύτερη της φάση είναι ερωτικά κι επαγγελματικά η Έλλη Κοκκίνου, αφού από τη μία είναι ερωτευμένη με τον 22χρονο Γιώργο Μπόγρη και από την άλλη, εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο, βγήκε το νέο της cd, ενώ η παρουσία της στο Greek idol στη θέση του κριτή μόνο θετικά σχόλια έχει αποσπάσει. Αλλά να μας συγχωράει η Έλλη τα επαγγελματικά της ελάχιστα μας απασχολούν μπροστά στα προσωπικά της που τους τελευταίους μήνες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο έρωτας της με τον 22χρονο μπασκετμπολίστα καλά κρατεί και η αοιδός αποφάσισε να μιλήσει για τη νέα της σχέση. Έτσι, σε συνέντευξή της στην εκπομπή Life and Style κι επίσημα παραδέχτηκε ότι είναι μαζί, ενώ απάντησε σε εκείνους που μιλούν επικριτικά για τη σχέση της και τη διαφορά ηλικίας που χωρίζει το ζευγάρι. «Ο καθένας στο σπίτι του. Δεν σχολιάζω τι κάνουν οι άλλοι στα σπίτια τους. Από τη στιγμή που δεν προσβάλλω το παιδί μου, και τους υπόλοιπους, δεν με απασχολεί» λέει και γι ακόμη μία φορά τονίζει ότι κάποιος τρίτος δεν θα της υποδείξει πώς θα ζήσει τη ζωή της.

Το ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό σχεδόν κάθε εβδομάδα φιγουράρει στα εξώφυλλα των περιοδικών και όπως λέει η ίδια, αυτό συμβαίνει επειδή αποφάσισε να μην κρύβεται. Πώς αντέδρασε, όμως, ο αγαπημένος της στην δημοσιότητα; «Ο Γιώργος είναι ψύχραιμος. Τον είχα προειδοποιήσει για το τι πρόκειται να γίνει». Αποκάλυψε, δε, ότι το περιβάλλον της προσπάθησε να βάλει «φρένο» στη σχέση αυτή, αλλά η ίδια δεν άκουσε κανέναν. «Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω του κεφαλιού μου» λέει χαρακτηριστικά.
>ΑΠΟ:http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=22252&subid=2&pubid=125924728

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου