Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ντύνοντας τη Michelle Obama: ένας από τους αγαπημένους της σχεδιαστές αποκαλύπτει

από την Αφροδίτη Γκόγκογλου

Ντύνοντας τη Michelle Obama: ένας από τους αγαπημένους της σχεδιαστές αποκαλύπτειΟ σχεδιαστής Peter Soronen μιλάει για τη συνεργασία του με την Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α.

Ο Peter Soronen είναι από τους αγαπημένους σχεδιαστές της Michelle Obama, αφού η ίδια έχει εμφανιστεί δημόσια με ρούχα του σχεδιαστή έξι φορές. Ο σχεδιαστής μίλησε στο New York Magazine για τη διαδικασία που ακολουθείται, κάθε φορά που αναλαμβάνει να δημιουργήσει κάτι για την Obama.

«Παίρνω μία ιδέα για το χρώμα και το μέγεθος, και φροντίζω, σε πρώτη φάση, αυτό που φτιάχνω να έχει περιθώριο για αλλαγές», λέει. «Νιώθω πιο σίγουρος, όταν ξέρω ότι το ρούχο μπορεί να μικρύνει ή να μεγαλώσει. Πρέπει να ξέρω περίπου τι έχει όρεξη να φορέσει –αν θα είναι μία φαρδιά, χαλαρή φούστα, ή μία εφαρμοστή-. Άλλες φορές μου δίνει μία συνοπτική οδηγία, όπως “Θέλω κάτι πραγματικά κόκκινο”, ‘η “Πρέπει να έχει το πιο υπέροχο μπλε”. Αλλά γενικώς, με έχουν εμπιστευτεί με πολλά πράγματα, πράγμα που βρίσκω υπέροχο».

Μετά από αυτό το στάδιο, ο Soronen πρέπει να κρατήσει απολύτως διακριτική στάση –ούτε η συνεργάτης του, Ellen Carey δεν ξέρει τι ετοιμάζει. «Δεν μιλάω για αυτό ούτε στην Ellen μέχρι την ημέρα που θα εμφανιστεί η Πρώτη Κυρία φορώντας το. Είμαι πολύ εχέμυθος όσον αφορά τους πελάτες μου. Δεν το συζητάω με κανέναν».
ΑΠΟ:http://www.stylista.gr/style/fashion-news/4648~Ntynontas-th-Michelle-Obama~article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου